tel:
+31(0)625001451

Guy Olivier

Kunstenaar Guy Olivier maakt eigenzinnige, flamboyante schilderijen vol levenslust. Of het nu portretten zijn van wulps-zelfbewuste jonge vrouwen of van beschonken nachtbrakers die plotseling het licht of de liefde hebben gezien. Ook zijn tekeningen met fantasievolle culinaire hoogvliegers zijn inspirerend. Zijn werk kenmerkt zich door een doorvoelde losbandigheid – op het eerste oog toevallig en wild, maar met een enorm technisch raffinement.

In zijn tekeningen met chinese inkt zie je vaak fijne kleurschakeringen in aquarel of ander kleurmedium. En in het grotere werk, gebruikmakend van zowel tube als penseel, sjablonen en andere technieken, komt zijn verbeelding rauw en zonder aarzeling op het doek. Met als resultaat een verrassende, krachtige artistieke handtekening.

Hij exposeert in binnen en buitenland. Zijn recent werk is te zien in de petite galerie in de Amsterdamse Jordaan of op afspraak in zijn atelier. Via zijn website (www.guyolivier.com) en via Instagram (#guyolivier_artist) blijft u op de hoogte van zijn laatste werk en exposities. Werk in opdracht is ook mogelijk.

sluiten